Retur produse

Conform legislatiei in vigoare valabila pentru persoane fizice (care poate fi accesata aici si aici ) poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.kindermania.ro, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produsului.

Potrivit OUG nr. 34/2014 si a legii 249/2015 privind protectia consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris printr-un mail trimis la adresa office@kindermania.ro.  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

In cazul produselor comandate de pe www.kindermania.ro, returul se accepta in urmatoarele conditii:

  • returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile de la primirea coletului

  • produsele nu trebuie sa prezinte forme de uzura

  • etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia

  • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client

  • returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid.

  • se recomanda returnarea produselor in ambalajul original  (in cazul in care ambalajul original nu mai exista sau este deteriorat, ne rezervam sa retin o parte din suma ce trebuie returnata)

In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, Kindermania isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acesteia nu se returneaza. 

Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numarul de telefon 0731.383.012  sau la adresa de e-mail office@kindermania.ro.


Producatori

Oferte speciale

Momentan nu exista oferte speciale.