Livrare produse

Costul transportului pentru orice comanda sub 400 lei este de19 lei/ comanda indiferent cate produse sunt in cosul de cumparaturi. Daca comanzi produse ce cumulat au o valoarea peste 400 lei beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara . fiecare produs poate fi vizualizat pe pagina de descriere a produsului in cauza, acesta fiind de 19 lei pentru produsele care valoreaza mai putin de 400 lei. Produsele care valoreaza mai mult de 400 de lei au transport gratuit.

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.kindermania.ro se efectueaza pe intreg teritoriul tarii, utilizand serviciile de curierat rapid FAN Curier si DPD Romania. In cazul in care nu te afli pe teritoriul Romaniei, dar iti doresti sa comanzi produsele pe care le comercializam, iti recomandam sa iei legatura cu un prieten sau cu o ruda de familie pentru ca livrarea produselor sa se faca la adresa respectivei persoane. Ulterior, persoana in cauza iti poate trimite produsele comandate, oriunde in lume.

Daca adresa de livrare aleasa se afla in afara ariei de livrare FAN Curier, vei fi nevoit sa platesti o taxa suplimentara de 10 lei pentru ca produsele sa ajunga la adresa dorita. Astfel, daca in comanda respectiva se regasesc produse a caror valoare nu depaseste 400 de lei, taxa de transport va fi de 29 de lei, acesta fiind pretul maxim pe care il poti plati pentru transportul unei comenzi plasate pe siteul kindermania.ro si niciodata mai mult. Daca produsul figureaza cu transport gratuit pe site, dar adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, va fi perceputa o taxa suplimentara de 10-15 lei.

Livrarea produselor se face de luni pana vineri (sambata doar in orasele mari), exceptie facand sarbatorile legale, iar produsele ajung la destinatie in 24-48 de ore, in functie de ora la care a fost plasata comanda.

Daca, timp de 14 zile, curierul nu poate livra produsele din comanda plasata pe www.kindermania.ro din diverse motive, din vina ta, sau daca produsele nu vor fi ridicate de la centrul firmei de curierat, vei fi considerat raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.


Producatori

Oferte speciale

Momentan nu exista oferte speciale.